Corina

Manager

Cu cea mai mare daruire am reusit sa transform casa mea in casa copiilor dumneavoastra. Este ce mi-am dorit sa fac de mica, e un vis implinit. Pot, vreau si imi place sa ma ocup de copii asa cum ma ocup de al meu.


Vali

Educatoare

Sunt o persoana vesela, sensibila si iubitoare, responsabila in tot ceea ce fac, atat in lucrul cu copiii cat si cu colegii.

Desi sunt un mou membru al echipei "Sofia" imi doresc sa construim relatii solide si sanatoase si sa ii ajut pe copii sa se acomodeze cat mai usor intr-o colectivitate.

Consider ca lucrul cu copiii implica o responsabilitate enorma, dar aduce cu sine si o bucurie pe masura.


Beatrice

Educatoare

Deoarece imi plac foarte mult copiii, mi-am ales sa lucrez ca educatoare.

La gradinita Sofia am intalnit un mediu placut si prietenos, unde copiii sunt tratati cu multa dragoste si intelegere. Si pentru ca numeroasele moduri prin care ii putem invata pe copii sunt variate, pot afirma ca aceasta gradinita este “acel loc magic” de care orice copil are nevoie.


Georgiana

Educatoare


Diana

Profesoara de engleza

Fara nici o indoiala, copiii de astazi trec printr-o serioasa criza. Iar pentru aceasta nu este el insusi responsabil. Cea mai mare parte de vina ne apartine noua, celor mari - parinti, invatatori, clerici, indrumatori de suflete.

Lucrarea pedagogica corecta si inteleapta a noastra asupra sufletelor copiilor, inca de la cea mai frageda varsta trebuie sa puna bazele unei vieti care, nu numai sa faca diferenta intre bine si rau ci sa mearga spre savarsirea binelui.

<<Ceea ce inveti de mic, nu uiti pana la batranete!>>Dr. Curculescu - doctor pediatru


Steliana

Asistenta Medicala

Am ales profesia de asistent medical generalist deoarece am dorit sa fac parte din randul celor care contribuie la redarea sanatatii semenilor. Zambetul si multumirea unui pacient pentru care am contribuit si eu la refacerea sanatatii lui este de nepretuit.


Nicusoara

Bucatareasa

Iubesc copiii si de aceea tot ce le gatesc este delicios!Rodica - Ingrijitoare

Imi place sa fiu inconjurata de copii, sa le simt dragostea, sa le alin durerile.Denisa - IngrijitoareTeo - IngrijitoareRoxana - Ingrijitoare


Echipa