Corina

Manager

Cu cea mai mare daruire am reusit sa transform casa mea in casa copiilor dumneavoastra. Este ce mi-am dorit sa fac de mica, e un vis implinit. Pot, vreau si imi place sa ma ocup de copii asa cum ma ocup de ai mei.


Georgiana

Educatoare


Diana

Educatoare

Fara nici o indoiala, copiii de astazi trec printr-o serioasa criza. Iar pentru aceasta nu este el insusi responsabil. Cea mai mare parte de vina ne apartine noua, celor mari - parinti, invatatori, clerici, indrumatori de suflete.

Lucrarea pedagogica corecta si inteleapta a noastra asupra sufletelor copiilor, inca de la cea mai frageda varsta trebuie sa puna bazele unei vieti care, nu numai sa faca diferenta intre bine si rau ci sa mearga spre savarsirea binelui.

<<Ceea ce inveti de mic, nu uiti pana la batranete!>>Liliana - EducatoareMihaela - EducatoareDr. Curculescu - doctor pediatruSilvia - asistenta medicala

Am ales profesia de asistent medical generalist deoarece am dorit sa fac parte din randul celor care contribuie la redarea sanatatii semenilor. Zambetul si multumirea unui pacient pentru care am contribuit si eu la refacerea sanatatii lui este de nepretuit.


Nicusoara

Bucatareasa

Iubesc copiii si de aceea tot ce le gatesc este delicios!Rodica - Ingrijitoare

Imi place sa fiu inconjurata de copii, sa le simt dragostea, sa le alin durerile.Denisa - IngrijitoareTeo - IngrijitoareRoxana - Ingrijitoare


Echipa